Na een jaar afwezigheid is Dance & Hardstyle in the Park weer terug op dé mooiste evenementen locatie van Groningen! We hebben met een nieuw team keihard gewerkt aan een nieuw concept. Dance & Hardstyle in the Park 2.0 is geboren. Wat kan je dit jaar verwachten? Dans, zing, flirt, schreeuw, stamp, beuk, drink, eet en pak de laatste zonnestralen van deze zomer op 2 verschillende podia’s, met de meest diverse line up die Dance & Hardstyle in the Park ooit heeft gekend! De beste Dance, Urban, Hardstyle en Hardcore DJ’s & live acts staan er om het festival seizoen in stijl af te sluiten

Algemeen

OPENINGSTIJDEN

Data: Zaterdag 7 September 2019
Openingstijden: 16:00 – 00:00 uur.
Minimumleeftijd: 16 jaar (ID verplicht)
Locatie: Stadspark Groningen

TICKETS

Koop je tickets voor Dance & Hardstyle in the Park hier

Pre-Register €19,95 (Uitverkocht)
Super Early Bird €24,95 (Uitverkocht)
Early Bird €29,95 (Uitverkoccht)
Regular €34,95 (Nu in de verkoop)
Late €39,95 (mits uitverkocht)
Deur €45,- (mits uitverkocht)

MINIMUM LEEFTIJD

De minimum leeftijd is 16 jaar. Niet nep 16, niet 16 de dag ná het evenement maar écht 16. Wanneer je niet voldoet aan deze minimumleeftijd dan mag je het evenement niet betreden (ook niet wanneer je toch al een kaartje hebt gekocht).
Let op: een geldig ID is vereist en kopieën/foto’s van het ID en andere pasjes waar je leeftijd op staat worden niet geaccepteerd.

LINE-UP

Wat je persoonlijke muzikale smaak en achtergrond ook is, met deze line up kunnen we garanderen dat er dit jaar zoveel nieuwe muziek te ontdekken is…

Check de line up hier

BETAALMETHODES OP HET EVENT

Geen cash geld bij je? Geen probleem! Je kan ook met je pinpas betalen op het event

RETOURNEREN

Eenmaal gekochte entreekaarten of consumptiemunten worden niet terugenomen en zijn alleen geldig op de vermelde editie.

GELDIGHEID

Alleen kaarten verkrijgbaar bij erkende verkooppunten en de online ticketshop zijn geldig. De tickets worden bij de entree gecontroleerd. Wanneer het ticket al in gebruik is gaat het om een ongeldig ticket en wordt entree geweigerd. 

DRANK

Op het terrein zijn zwak-alcoholhoudende dranken te verkrijgen zoals bier, wijn en verschillende pré-mixdranken. Drank is te verkrijgen vanaf 18 jaar en de organisatie zal er alles aan doen om alcoholmisbruik tegen te gaan en de alcoholwet na te leven.

ETEN

Op het event hebben wij een ruim aanbod van allerlei verschillende foodtrucks. Het is dan ook niet toegestaan om eigen eten mee te nemen. 

TABAK

Het is Niet mogelijk om sigaretten te kopen op het festival. Let op: Roken in de tenten is verboden en kan oplopen tot een boete van €2400

MEDICIJNEN

Alleen in combinatie met een doktersverklaring.

CAMERA

Met een (semi) professionele camera (camera met wisselbare lens)  moet je een pers accreditatie aanvragen. Dit kan via “contact” t/m 31 augustus 2019. Een aanvraag geeft niet gelijk pers toegang, dit dient eerst door ons bevestigd te worden.

VERBODEN MEE TE NEMEN

Eigen drank of voedsel, eigen geluidssystemen, glaswerk, plastic flessen, blik, drugs, vuurwerk, (vuur)wapens, gevaarlijke voorwerpen, dieren (alleen met medische reden),kleren met offensieve symbolen/teksten of professionele opname apparatuur (camera met wisselbare lens) 

Meld je aan voor updates

Wil je als eerste alle kortingen en extra's in jouw mail? Meld je dan aan voor onze updates.